Pizzeria d’autore – preparate autentice din bucătaria italiană

Sortimentele noastre de pizza sunt preparate după rețete italiene autentice, cu ingrediente naturale, atent alese, pregătite cu dragoste şi pasiune pentru a obţine experienţe culinare care vă vor încânta simţurile.

Pizzeria d’autore Cluj este rezultatul experienței pizzarilor noștri, a rețetelor originale și a produselor de primă calitate pe care le folosim. Cuptorul tradițional de cărămidă, alimentat cu lemn de fag, lucrează la o temperatură de aproximativ 400 grade celsius şi garantează o coacere a pizzei în mai puţin de un minut.

Respectăm întocmai reţetele tradiţionale şi folosim ingrediente italiene originale, care garantează gustul şi aspectul adevăratei pizza napoletana:

FĂINĂ DE PROVENIENŢĂ NAPOLI:

Din grâu dur şi obligatoriu măcinată pe piatră, este o făină bio cu o mare rezistență la dospire. Se comportă perfect în procesul de 72 ore de maturare, înainte de a ajunge pe blatul pizzarilor noștri, unde pune în valoare celelalte ingrediente.

SARE DE MARE DE SICILIA:

Este o sare dulce, neiodată, fiind vitală în procesul de maturare.

FIOR DI LATTE AGEROLA (NAPOLI ):

Este o mozzarella din lapte de vacă prelucrată manual, fără conservanţi, potenţiatori de aromă sau intăritori artificiali, fiind ambalată în zer propriu, metodă care garantează gustul şi textura.

MEZELURI DIN NORDUL ITALIEI:

  • Prosciutto crudo Gran Riserva
  • Parmigiano Reggiano stagionat 36 luni
  • Salsiccia proaspată
  • Spianata Piccante cu semi di finocchio (seminţe de fenicul)

SOSUL TRADIŢIONAL:

Sosul de roşii este făcut în casă, din roşii San Marzano culese în luna august din zona Napoli, la care adăugăm ulei de măsline extravirgin, sare dulce de mare neiodată şi busuioc proaspăt.

Buon appetito!

Comanda Pizza Cluj Napoca – Delivery&Take Away

Si pentru ca ne dorim sa avem doar clienti multumiti de calitatea preparatelor noastre, la comanda pizza Cluj asiguram servicii delivery&take away.

Lista noastra de meniuri pizza Cluj va ofera sortimente diverse: pizze traditionali, pizze speciali, calzoni e pizze dolci, preparate consistente, desprinse din arta culinara italiana.

Va asteptam cu drag sa  vizitati locatia noastra situata pe Calea Turzii, nr.123 pentru a va convinge de calitatea serviciilor si produselor oferite de Pizzeria D’autore! Alaturi de noi veti petrece momente frumoase si savura alaturi de cei dragi pizza veritabil italiana.

Pizzerie Cluj Napoca – Livrare Pizza Cluj Gratuita

D’autore Pizzerie Cluj Napoca asigura livrare pizza Cluj gratuita la domiciliu sau la birou, in cartierele Zorilor, Andrei Muresanu si in zona centrala a orasului. Pentru celelalte cartiere din oras, consultati pagina conditii de livrare.

Lasă un răspuns

Contact